web-design-transilvania-tattoo

Transilvania Tattoo Studio a fost infiintat in 1999 de Ovidiu Popartan, unul dintre pionierii scenei de tatuaje din Romania. Situat în Sibiu, Romania, studioul a avut o multime de membri diferiti in cei 14 ani de existenta.

web-design-tassid

Tassid este o firmă românească de servicii profesionale de curățenie cu tradiţie pe piaţă serviciilor profesionale din 2008.
Roadele muncii acestora s-au materializat prin prelungirea contractelor încheiate cu actualii beneficiari precum şi prin scrisorile de recomandare date către alţi potenţiali clienţi.

web-design-transilvania-tattoo-expo

Transilvania Tattoo Expo in anul 2009 organizeaza prima conventie internationala de tatuaje si bodypiercing din Romania si prima revista specializata, iar in 2011 lanseaza proiectul Tattoo School, o serie de workshop-uri dedicate celor interesati de acest domeniu in care sunt abordate teme diferite legate de igiena, tehnica si legislatie.

Primt este o firmă înființată în anul 1996, și este o societate cu capital privat integral românesc al cărei principal obiect de activitate sunt instalațiile electrice. Firma a fost nominalizată constant de către Camera de Comerț și Industrie a județului Sibiu în topul firmelor performante, în ultimii 15 ani.

elephant-studio-web-design

Send4All a inceput in 2004 si de atunci sunt specializati pe piata de curierat. Misiunea lor este sa ofere cea mai buna solutie de import/export pentru persoane fizice si
IMM-uri. Sunt o echipa de specialisti in curierat international, transport, logistica si domeniu financiar.

web-design-remora-films

Remora Films ofera mijloacele necesare pentru a va ajuta sa cresteti afacerea dvs.
Echipa mica, dar dedicata, lucreaza indeaproape cu clientii si sunt intotdeauna la indemana pentru a crea un film eficient, de la concept pana la finalizare (si totul intre ele).

web-design-martin-wallmen-films

Martin este un tanar pasionat de cinematografie, nascut si crescut in Transilvania. Inconjurat de munti, peisaje frumoase nesfarsite si oameni interesanti, el se gaseste in diferite locuri si situatii in care nu s-a gandit niciodata, capturand totul in fata lentilei sale.

Papillon New G ofera spre închiriere instituţiilor de stat , firmelor de securitate privată, şi persoanelor fizice, în condiţiile legii, pistoale de pază şi aparare. Pe langa astea, ofera posibilitatea de a cumpara arme de vanatoare si pistoale.

SmartHaus4U Sibiu, comercializeaza sisteme Smart Home. Un sisten Smart Home permite controlul și monitorizarea luminilor, usilor si ferestrelor, jaluzelelor, temperaturii ambientale și dispozitivelor electrice si electronice dintr-o locuinta printr-un simplu touch, direct de pe telefonul mobil, de oriunde te-ai afla.

Asociaţia „Sibiul Azi” își propune realizarea unui proiect, prin care să contribuie la cunoașterea sau recunoașterea valorilor culturale și istorice, precum și la popularizarea și aprecierea acestora la adevărata lor valoare. Prin intermediul acestui proiect dorim să sprijinim și să promovăm adevăratele valori istorice și culturale din Sibiu.

SmartHaus4U Sibiu, comercializeaza sisteme Smart Home. Un sisten Smart Home permite controlul și monitorizarea luminilor, usilor si ferestrelor, jaluzelelor, temperaturii ambientale și dispozitivelor electrice si electronice dintr-o locuinta printr-un simplu touch, direct de pe telefonul mobil, de oriunde te-ai afla.

web-design-elephant-studio-streamer

Muzica este importanta pentru multi dintre noi si ascultand melodii grozave - in mod ideal dintr-o aplicatie de streaming de muzica gratuita de inalta calitate - este ceva ce ne dorim cu totii cand suntem acasa, la serviciu sau in miscare cu smartphone-urile si tabletele noastre. Fie ca va aflati in zona de la birou, petreceri, relaxare sau exercitii, este intotdeauna frumos sa aveti muzica care sa corespunda dispozitiei.