Mobilă și decorațiuni interioare.
Totul a început în anul 1999.
Aceștia se concentrează pe combinarea liniilor de producție de înaltă eficiență, a flexibilității în gama de produse și a structurii comenzilor, a designului creativ și a dezvoltării produselor, împreună cu un bun serviciu și o grijă pentru clienții noștri.

Companie specializată în producerea de mobilier premium cu design modern și minimalist, care are, de asemenea, o funcționalitate modulară, pentru a îndeplini toate criteriile necesare unei locuințe moderne.

roWaves Technologies™ se concentrează pe proiectarea și producerea de micro-aparatură de laborator și kit-uri electronice pentru inginerii electroniști, universități și laboratoare de cercetare și pentru toți pasionații de radio-electronică, în general.

Un sisten Smart Home permite controlul și monitorizarea luminilor, ușilor și ferestrelor, jaluzelelor, temperaturii ambientale și dispozitivelor electrice și electronice dintr-o locuință, indiferent că vorbim de un apartament, o casă, o vilă sau de un birou.

Roni Service organizează transporturi rutiere internaționale de mărfuri în Europa, atât în țările din Uniunea Europeană, cât și în spațiul extracomunitar. Roni Service este una din primele case de expediții din România.

PRIMT este o firmă înființată în anul 1996, și este o societate cu capital privat integral românesc al cărei principal obiect de activitate sunt instalațiile electrice.

Asigură celor interesati, persoane fizice şi juridice, condiţii pentru depozitarea tuturor categoriilor de arme – autoapărare, de pază şi apărare sau vânătoare şi a muniţiilor aferente, în baza unor contracte de depozit, în spaţii avizate şi autorizate în acest sens, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Experiența de peste 5 ani în domeniu și pasiunea pentru unghiile frumoase și sănătoase stau la baza serviciilor de manichiură. Oricare sunt preferințele tale, aici te bucuri de modelul de unghii preferat.

Puține mâncăruri sunt astăzi mai faimoase și mai apreciate în întreaga lume decât pizza. Aceștia au reguli stricte privind pregătirea și țin mult la istoria acestui preparat tentant.

Pensiunea Daniel este acreditată de către Ministerul Turismului din România cu trei stele. Acest lucru certifică standardele înalte de cazare oferite de pensiune, ce fac față oricăror cerințe ale turismului modern actual.

A fost concepută cu mult drag și ochi pt detaliu, astfel încât cei care îi pășesc pragul să aibe tot comfortul de-acasa și să nu ducă lipsa de nimic. Cabana a fost renovată integral în 2018.

web-design-transilvania-tattoo

Transilvania Tattoo Studio a fost infiintat in 1999 de Ovidiu Popartan, unul dintre pionierii scenei de tatuaje din Romania. Situat în Sibiu, Romania, studioul a avut o multime de membri diferiti in cei 14 ani de existenta.

web-design-martin-wallmen-films

Martin este un tânăr pasionat de cinematografie, născut și crescut în Transilvania. Înconjurat de munți, peisaje frumoase nesfârșite și oameni interesanți, el se găsește în diferite locuri și situații în care nu s-a gândit niciodată, capturând totul în fața lentilei sale.

Un program educațional tehnic performant, pentru copiii pasionați de tehnologie.

web-design-transilvania-tattoo-expo

Transilvania Tattoo Expo in anul 2009 organizeaza prima conventie internationala de tatuaje si bodypiercing din Romania si prima revista specializata, iar in 2011 lanseaza proiectul Tattoo School, o serie de workshop-uri dedicate celor interesati de acest domeniu in care sunt abordate teme diferite legate de igiena, tehnica si legislatie.

web-design-tassid

Tassid este o firmă românească de servicii profesionale de curățenie cu tradiţie pe piaţă serviciilor profesionale din 2008.
Roadele muncii acestora s-au materializat prin prelungirea contractelor încheiate cu actualii beneficiari precum şi prin scrisorile de recomandare date către alţi potenţiali clienţi.